Vlag Icon NL | Vlag Icon GB | Vlag Icon DE 

Het Customs Support Team

Het Customs Support team

Customs Support

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter Customs Support. Het Customs Support team telt meer dan 80 personen. Alle bij Customs Support werkzame mensen hebben de benodigde ervaring, instelling en enthousiasme om een optimale service te verlenen aan onze klanten.
 
Maarten Bedaf – Algemeen Directeur

Maarten Bedaf

Algemeen Directeur

Maarten werkt sinds medio 2015 bij Customs Support als algemeen directeur. Hij heeft voorheen bij diversen grote logistieke dienstverleners gewerkt en onder zijn leiding wil Customs Support (inter)nationaal verder doorgroeien. Maarten heeft ruime ervaring met het opzetten en analyseren van complexe supply chains en het verbeteren van processen.
 
Anita Hubers – Sales manager

Anita Hubers

Sales Manager

Anita heeft ruime ervaring in de haven van Rotterdam. Ze werkt sinds 2007 bij Customs Support. Hiervoor was ze werkzaam bij verschillende maritieme en logistieke bedrijven.
 
Sylvia van Aalst – Manager Customs Support Personnel

Sylvia van Aalst

Manager Customs Support Personnel

Sylvia is medio 2016 verantwoordelijk geworden voor de detacheringsafdeling binnen Customs Support. Naast haar jarenlange ervaring in het bemiddelen van specialisten heeft zij ook een grote kennis van de logistiek en de douane processen. Zij is dan ook uw aanspreekpartner indien u een declarant zoekt voor korte of lange termijn […]
 
Ton van Grinsven – Business Development Director

Ton van Grinsven

Business Development Director

Ton werkt sinds 2003 bij Customs Support. Ton heeft jarenlange ervaring in de douane wereld. Hij is lid van de douaneraad van de EVO.
 
Carlo van Wezel – Finance Director

Carlo van Wezel

Finance Director

Carlo van Wezel is onze Finance Director. Hij is sinds 1 oktober 2005 werkzaam bij Customs Support. Carlo is verantwoordelijk voor de gehele financiele afwikkeling binnen Customs Support.
 
Nathalie Roozen – Operationeel Manager Rotterdam

Nathalie Roozen

Operationeel Manager Rotterdam

Nathalie Roozen werkt sinds 4 augustus 1993 bij Customs Support. Zij is operationeel Manager van het kantoor in Rotterdam en zodoende verantwoordelijk voor de Rotterdamse operatie
 
Jaap Feijen

Jaap Feijen

Vestigingsmanager Coevorden

Jaap Feijen is vestigingsmanager op ons kantoor Coevorden. Hij is verantwoordelijk voor de gehele operatie op dit kantoor.
 
Ron Krijnen – VestigingsmanagerHazeldonk

Ron Krijnen

Vestigingsmanager Hazeldonk

Ron Krijnen is onze Vestigingsmanager van ons kantoor in Hazeldonk. Ron werkt sinds 1 februari 2000 bij Customs Support.
 
Mustapa Akouaouch – Vestigingsmanager Schiphol

Mustapa Akouaouch

Vestigingsmanager Schiphol

Mustapa Akouaouch is sinds 1 december 2004 in dienst.  Hij is de vestigingsmanager van ons kantoor Schiphol en verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op dit kantoor.
 
Arie Bal – Manager Risk and Exceptions

Arie Bal

Manager Risk and Exceptions

Arie Bal is sinds 1 december 2001 werkzaam bij Customs Support. Hij is de manager van afdeling Risk and Exceptions.