Customs Support Group blijft groeien. Groei je mee?

 In Vacature

Sinds vorige maand bestaat Customs Support Group 12,5 jaar. In die 12,5 jaar zijn we uitgegroeid tot onafhankelijke globaal opererende organisatie met meer dan 10 vestigingen in onder andere Nederland, België en Duitsland. Inmiddels werken er meer dan 330 mensen met een passie voor douanezaken verspreid over al onze vestigingen in Europa en we blijven groeien.

1 Miljoen

Sinds de oprichting van Customs Support Group hebben we meer dan dan 1 miljoen douanedocumenten verwerkt. Ja, dat lees je goed. 1 miljoen! We ondersteunen honderden importeurs en exporteurs van over de hele wereld en zorgen ervoor dat zij zorgeloos handel kunnen drijven en producten en diensten kunnen invoeren en exporteren.

We groeien door

De wereldhandel staat niet stil. Neem bijvoorbeeld de volumes in de haven van Rotterdam, waar veel van de goederen van onze klanten aankomen en vertrekken: de totale overslag is gegroeid naar 240,7 miljoen ton in het eerste half jaar. Een nieuw record. En wij groeien mee.

Groei je mee?

Customs Support Group blijft groeien. We zoeken mensen die onze passie voor internationale handel en douanezaken met ons delen. Mensen die klaar staan voor onze klanten en er zo voor zorgen dat wij blijven groeien. Mensen die ook zelf willen blijven groeien. Groei jij met ons mee?

Of het nu gaat over duurzaamheid, de ontwikkelingen op douanegebied voor onze klanten, of de mogelijkheden van onze mensen, bij Customs Support Group hebben we oog voor de toekomst. Onze organisatie blijft groeien en dat biedt ook jou mogelijkheden om te groeien.

Solliciteer nu!

We zijn momenteel op zoek naar een Project Manager, een Conversie/Migratie Specialist, een Consultant en Allround Declaranten. Zit jouw functie hier niet tussen, dan wil dat niet zeggen dat we geen werk voor je hebben. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar douanetalent. Stuur ons een open sollicitatie waarin je ons vertelt over jouw passie, over wat jij kan en wat jij wil. Wij nemen dan contact met je op om te praten over de mogelijkheden.

Kijk snel hier voor de openstaande vacatures, open sollicitaties en meer informatie over werken bij Customs Support Group. Wil je direct reageren? Neem dan contact op met:

Christa Doornbos
HR Officer Customs Support Group

Telefoonnummer: 010-7988304
christa.doornbos@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/christa-doornbos-0193275b/

Photo by Mabel Amber from Pexels
Recommended Posts