EXPORT VAN GOEDEREN

Take the load off your mind

Wij zijn uw partner voor het exporteren van goederen binnen en buiten de EU

Zodra u de verkoopfactuur in uw bezit hebt, kunnen wij zorgdragen voor een juiste export. Of het nu gaat om levende have, food of non-food: wij kunnen het klaren.

Met de factuur kunnen wij de goederen indelen in de correcte HS-code. Daarnaast heeft u een oorsprongsdocument nodig voor het land van bestemming van uw goederen. Wij kunnen u uiteraard bijstaan bij de aanvraag van de oorsprongsbescheiden.

Mochten uw goederen keuringsplichtig zijn voor een uitvoer fysieke keuring, coördineren wij een dergelijke keuring en geven advies.

Wij verzorgen uw goederen aan alle douane diensten.

  • de uitvoermelding;
  • de aankomstmelding;
  • de uitgangsmelding. (confirmation of exit)

Zijn deze meldingen correct, dan is ook de uitvoertransactie in orde. Na de uitgangsmelding stuurt de douane een bericht naar degene die de uitvoeraangifte heeft opgemaakt. Dan staat vast dat de goederen die in de container zijn geladen de EU daadwerkelijk hebben verlaten en u het 0% BTW tarief bij uitvoer terecht heeft toegepast.

Wij zorgen samen met de invoerder voor de correcte export van uw goederen.

DIRECT DOWNLOADEN

DOWNLOADS CENTER

Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Neem gerust contact op met een van onze experts. Wij kijken graag met u mee en komen terug met een passende oplossing voor iedere casus.

CONTACT