FISCALE VERTEGENWOORDIGING

Take the load off your mind

Customs Support heeft jarenlange ervaring in Fiscale vertegenwoordiging

U kunt uw goederen vanuit Nederland direct (door)leveren aan uw klanten. Bent u een in de EU (maar niet in Nederland) gevestigde ondernemer, dan kunt u een deel van of alle goederen, zelf ontvangen in uw thuisland. Hiervoor moet u zijn ingeschreven in de Kamer van Koophandel in uw vestigingsland en in het bezit zijn van een niet-Nederlands EORI-nummer.

Niet in Nederland gevestigde bedrijven kunnen gebruikmaken van de mogelijkheid tot fiscale vertegenwoordiging. Deze vergunning, gecombineerd met de vergunning Artikel 23 Wet Omzet Belasting, geeft buitenlandse bedrijven de mogelijkheid bij invoer geen BTW te betalen maar deze te verleggen.

Customs Support Group heeft jarenlang ervaring op dit vlak. Ons team bestaat uit tientallen specialisten op het gebied van fiscale vertegenwoordiging in combinatie met de im- en export. Voor vrijwel elke logistieke situatie is er een passende oplossing te vinden die voldoet aan alle wettelijke eisen.

Wij zullen samen met u kijken welke opgestelde regels er voor uw organisatie van toepassing zijn, zodat u weet dat u juist handelt en bespaart op de proceskosten.

Beperkte en algemene fiscale vertegenwoordiging

Customs Support Group is uw partner voor importaangiftes met fiscale vertegenwoordiging. Wij kunnen dit vanaf al onze vestigingen verzorgen. Het voordeel is dat wij een team van gekwalificeerde declaranten hebben. Zo zijn er specialisten die de POD’s verzamelen en op de juiste manier met uw BTW betaling omgaan. Maandelijks verzorgen wij de BTW aangifte, listing en intrastat aangifte.

Wij helpen u graag tijd te besparen en vrij te waren van onnodige BTW-tarieven.

Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Neem gerust contact op met een van onze experts. Wij kijken graag met u mee en komen terug met een passende oplossing voor iedere casus.

CONTACT