IMPORT VAN GOEDEREN

Take the load off your mind

Laat uw importdocumentatie door gekwalificeerde declaranten uitvoeren

Als u van plan bent om goederen te importeren, dient u te zorgen dat u de kaders en regelgeving rondom invoering volgt. Zowel de Nederlandse, alsmede de EU regels kunnen van toepassing zijn op uw goederen. Wij kennen deze regels feilloos en zorgt voor een neutrale en efficiënte afhandeling.

DIRECT DOWNLOADEN

DOWNLOADS CENTER

Import

Zodra u de factuur heeft van wat u wilt gaan importeren, kunnen wij aan de slag. Met deze factuur deelt de specialist de goederen onder de juiste HS code in. Wij zijn in staat om alles in te klaren: levende have, food en non-food. Echter werken wij alleen met goederen van buiten de EU, aangezien binnen de EU geen inklaring nodig is bij het overschrijden van de binnengrenzen en deze goederen niet meer aan controles onderworpen worden door de douane.

Zodra de goederen arriveren aan de EU buitengrens zorgen wij dat de voorbereiding van de inklaringsdocumentatie is afgerond. Na het lossen kan de inklaring plaatsvinden. Mits er geen fysieke keuring hoeft plaats te vinden door de douane, NVWA of een andere organisatie. Als dit het geval is,  kunnen wij deze fysieke kwaliteitscontrole coördineren. Wij hebben specialisten binnen verschillende disciplines, gerepresenteerd op de belangrijkste logistieke hubs in Nederland.

Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Neem gerust contact op met een van onze experts. Wij kijken graag met u mee en komen terug met een passende oplossing voor iedere casus.

CONTACT