Sorry, maar Customs Support werkt niet voor particulieren

Wij zijn Customs Support, een toonaangevende douane-expediteur die bedrijven ondersteunt bij wereldwijde handel. Als u een particulier bent met vragen over het importeren in de Europese Unie of exporteren naar landen daarbuiten, dan kunnen wij u daar helaas niet mee helpen.

Neem contact op met uw plaatselijke douane

Raadpleeg de website van de douane voor meer informatie over de regels en voorschriften die op uw situatie van toepassing zijn. In de meeste gevallen zal een pakketvervoerder verantwoordelijk zijn voor het vervoer van het pakket naar u of de persoon naar wie u het wilt verzenden. Zij kunnen u helpen met de invoer- of uitvoerformaliteiten als die van toepassing zijn.

Voorkom teleurstelling, informeer uzelf

Het is van essentieel belang om de regels en voorschriften te controleren en bijvoorbeeld na te gaan of er kosten aan verbonden zijn wanneer u iets importeert of exporteert. Er kunnen invoer- of uitvoerrechten van toepassing zijn. Soms moet uw pakket vergezeld gaan van specifieke documentatie. Voorkom teleurstelling door onverwachte heffingen of boetes te moeten betalen of door een volledige weigering van uw zending.

Image
importing into the Netherlands from the United Kingdom