WERKEN BIJ CUSTOMS SUPPORT

Take the load off your mind

Wij zijn Customs Support Group

Wij zijn dé neutrale en dynamische douanepartner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Wij zijn dagelijks bezig met het organiseren alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en onze klanten.

We zijn een snel groeiend en IT gedreven bedrijf. Er is veel ontwikkeling gaande binnen het bedrijf en de afdeling waarin jij actief kan meedenken en kan vormgeven. Een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Waarom werken bij Customs Support Group?

Dagelijks staan bijna 300 douane specialisten klaar in één van onze Europese kantoren. Onze mensen werken vanuit verschillende specialistische sector teams, zodat wij altijd de beste partner voor onze klanten kunnen zijn.

Customs Support is een bedrijf dat internationaal opereert, maar ook lokaal midden in de samenleving staat. Wij hechten er waarde aan dat we op een verantwoorde manier omgaan met mens en samenleving. In de bedrijfsvoering laten wij de impact van onze beslissingen op mens en milieuserieus meewegen. Dit vertaald zich in keuzes voor gecertificeerde producten, een netwerk van kantoren die onze mensen in staat stellen dicht bij hun woonomgeving te werken en keuzes waar mogelijk voor energie efficiente vervoersmiddelen.

We proberen hierin impactvolle beslissingen te baseren op zowel bedrijfseconomische als sociaal relevante overwegingen. Dit is naar onze mening de beste manier om duurzaamheid ook daadwerkelijk te waarborgen. Onze ‘drive’ om op korte termijn volledig geautomatiseerd te werken, waarbij papieren archieven tot een minimum kunnen worden teruggebracht, is hier een mooi voorbeeld van. We combineren een efficiënte workflow met minder papierverbruik. Lees meer over onze MVO waarden.

Wanneer pas jij in onze organisatie?

Van onze collega’s mag je een professionele en service gerichte instelling verwachten. Dit vrgaen we ook van jou. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn is dit een vereiste voor ons. Wij leveren service en op maat diensten.

Wij staan bekend om onze kennis en regelmatige updates van markt nieuws en over actuele onderwerpen. We vragen jou om ook jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe je door middel van training en door het bijhouden en volgen van nieuws en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Jij bent de steun en toeverlaat en kennispartner voor onze klanten op het gebied van douane-afhandeling.

Daarnaast verwachten we affiniteit en/of ervaring met douanewerkzaamheden in het algemeen. Uiteraard faciliteren wij in deze training en opleiding. Bovendien belonen wij je met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie?

Voor een open sollicitatie of meer informatie neem je contact op met:

Christa Doornbos
HR Officer Customs Support Group

Telefoonnummer: 010-7988304
christa.doornbos@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/christa-doornbos-0193275b/

Wilt u ons persoonlijk benaderen? Dat kan.

Neem gerust contact op met een van onze experts. Wij kijken graag met u mee en komen terug met een passende oplossing voor iedere casus.

CONTACT