WERKEN BIJ CUSTOMS SUPPORT

Take the load off your mind

Wij zijn Customs Support Group

Wij zijn dé neutrale en dynamische douane partner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Wij zijn dagelijks bezig met het organiseren alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en onze klanten.

We zijn een snelgroeiend en IT gedreven bedrijf. Er is veel ontwikkeling gaande binnen het bedrijf en de afdeling waarin jij actief kan meedenken en kan vormgeven. Een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Waarom werken bij Customs Support Group?

Dagelijks staan ruim 400 douane specialisten klaar in één van onze Europese kantoren. Onze mensen werken vanuit verschillende specialistische sector teams, zodat wij altijd de beste partner voor onze klanten kunnen zijn.

Customs Support is een bedrijf dat internationaal opereert, maar ook lokaal midden in de samenleving staat. Wij hechten er waarde aan dat we op een verantwoorde manier omgaan met mens en samenleving. In de bedrijfsvoering laten wij de impact van onze beslissingen op mens en milieuserieus meewegen. Dit vertaald zich in keuzes voor gecertificeerde producten, een netwerk van kantoren die onze mensen in staat stellen dicht bij hun woonomgeving te werken en keuzes waar mogelijk voor energie efficiente vervoersmiddelen.

We proberen hierin impactvolle beslissingen te baseren op zowel bedrijfseconomische als sociaal relevante overwegingen. Dit is naar onze mening de beste manier om duurzaamheid ook daadwerkelijk te waarborgen. Onze ‘drive’ om op korte termijn volledig geautomatiseerd te werken, waarbij papieren archieven tot een minimum kunnen worden teruggebracht, is hier een mooi voorbeeld van. We combineren een efficiënte workflow met minder papierverbruik. Lees meer over onze MVO waarden.

Wat bieden we jou?

Uitdaging Zoals gezegd bieden we je een internationaal georiënteerde omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Onze klanten verwachten veel (lees: alles) en dat maakt het uitdagend. De wereld en de wereldeconomie zijn continu in beweging en dat heeft dagelijks effect op je werk. Neem bijvoorbeeld de Brexit, of de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten. Onze klanten bewegen zich in deze continu veranderende wereld en het is aan jou om te zorgen dat hun import en export soepel verloopt.

Ontwikkeling – Om te zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn moet jij op de hoogte zijn. Dat gebeurd niet alleen door het bijhouden van nieuws en ontwikkeling, maar natuurlijk ook door training. Je bent bij ons nooit uitgeleerd. Hoe kun je anders steun en toeverlaat en kennispartner van onze klanten zijn?

Het team – Je wordt onderdeel van een enthousiast en ervaren team, dat samen met jou wil werken met en voor blije klanten. Jij gaat leren van ons en wij gaan leren van jou. We vragen jou oog te hebben voor de balans van onze klanten en wij hebben in ruil daarvoor oog voor jouw (werk-privé) balans. Wij doen dat samen. 

Arbeidsvoorwaarden – Voor niets gaat de zon op, dat weten wij ook. Als jij besluit dat je deel wilt uitmaken van ons team en wij zijn daar net zo enthousiast over als jij, dan bieden wij jou een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (uiteraard). Wij willen daarnaast graag dat jij je ontwikkelt en daar krijg je bij ons dan ook tijd en ruimte voor. WIj faciliteren opleidingen en trainingen. 

Oog voor de toekomst – Of het nu gaat over duurzaamheid, de ontwikkelingen op douanegebied voor onze klanten, of de mogelijkheden van onze mensen, bij Customs Support Group hebben we oog voor de toekomst. Onze organisatie blijft groeien en dat biedt ook jou mogelijkheden om te groeien.

Ben jij Customs Support Group?

Genoeg over ons, nu is het aan jou! Ben je geïnteresseerd in een uitdagende internationaal georiënteerde functie die internationale handel faciliteert en efficiënter maakt? Solliciteer dan op één van onze openstaande functies, of stuur ons een open sollicitatie waarin je ons vertelt wie je bent en wat je voor ons kan betekenen.

Voor die open sollicitatie of meer informatie neem je contact op met:

Christa Doornbos
HR Officer Customs Support Group

Telefoonnummer: 010-7988304
christa.doornbos@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/christa-doornbos-0193275b/

Wilt u ons persoonlijk benaderen? Dat kan.

Neem gerust contact op met een van onze experts. Wij kijken graag met u mee en komen terug met een passende oplossing voor iedere casus.

CONTACT