Vacature: Administratief Medewerker / Medewerkster

 In Vacature

Administratief medewerker / medewerkster

In de functie van administratief medewerker verwerk je alle administratieve handelingen bij onze klant op de Maasvlakte. Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs, je verwerkt logistieke documenten en beheert de planning.

Je voert je werkzaamheden uit op twee kantoren. Daarom is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs en auto. De reisafstanden zijn binnen een straal van 15 kilometer.

Deze rol is geschikt voor je wanneer je enige ervaring hebt met administratieve processen. Op termijn is het mogelijk om door te groeien naar supervisor van de afdeling.

Waar kom je terecht?

Wij zijn dé neutrale en dynamische douane partner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Een snelgroeiend bedrijf dat zorgt voor een slimme, snelle en efficiënte oplossing. Dagelijks staan bijna 300 douane specialisten klaar in één van onze vele kantoren. Ons team bestaat uit verschillende specialistische sector teams, zodat wij altijd de beste partner voor onze klanten kunnen zijn.

Werken bij Customs Support is werken in een dynamische omgeving. Met collega’s op verschillende kantoren werk je aan hoogstaande dienstverlening op het gebied van administratieve douane-afhandeling voor internationaal werkende klanten.

In deze functie werk je bij de klant op locaties op de Maasvlakte en in de Botlek. Het is daarom van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs en over een eigen auto beschikt.

Wat breng je zeker mee?

  • Je hebt enige werkervaring in een administratieve functie
  • Je hebt affiniteit met logistiek
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent in het bezit van een auto
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ben jij de administratief medewerker / medewerkster die wij zoeken?

Stuur jouw open sollicitatie naar:

Christa Doornbos
HR Officer Customs Support Group

Telefoonnummer: 010-7988304
christa.doornbos@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/christa-doornbos-0193275b/

Of naar:

Jeffrey Havelaar
Operational Manager Consultancy

Telefoonnummer:
jeffrey.havelaar@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/jeffreyhavelaar/

Recommended Posts