VACATURES

Take the load off your mind

Administratief Medewerker/Medewerkster

Werken bij Customs Support is werken in een dynamische omgeving. Met collega’s op verschillende kantoren werk je aan hoogstaande dienstverlening op het gebied van douane-afhandeling voor veeleisende internationaal werkende klanten.

Dagelijks staan bijna 400 douane specialisten klaar in één van onze Europese kantoren. Onze mensen werken vanuit verschillende specialistische sector teams, zodat wij altijd de beste partner voor onze klanten kunnen zijn.

Wat vragen we van je?

Allereerst verwachten we een professionele servicegerichte instelling. Dit is een vereiste om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast verwachten we affiniteit en/of ervaring met werken in de logistiek. Als laatste vragen we van je dat jezelf ontwikkelt. Door middel van training en het bijhouden van ontwikkelingen op jouw vakgebied ben je de steun en toeverlaat voor onze klanten op het gebied van administratie en logistiek. Uiteraard faciliteren wij deze training en opleiding. Bovendien belonen wij je met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Van onze collega’s mag je een professionele en service gerichte instelling verwachten. Dit vragen we ook van jou. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn is dit een vereiste voor ons. Wij leveren service en op maat diensten.

Wij zoeken een administratief medewerker/medewerkster

In de functie van administratief medewerker verwerk je alle administratieve handelingen bij onze klant op de Maasvlakte. Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs, je verwerkt logistieke documenten en beheert de planning.

Je voert je werkzaamheden uit op twee kantoren. Daarom is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs en auto. De reisafstanden zijn binnen een straal van 15 kilometer.

Deze rol is geschikt voor je wanneer je enige ervaring hebt met administratieve processen. Op termijn is het mogelijk om door te groeien naar supervisor van de afdeling.

Interesse om te solliciteren?

Wil je meer weten over werken bij Customs Support? Bekijk dan vooral deze pagina. Ben je enthousiast geworden over werken voor Customs Support?

Stuur jouw open sollicitatie naar:

Christa Doornbos
HR Officer Customs Support Group

Telefoonnummer: 010-7988304
hr@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/christa-doornbos-0193275b/

Of naar:

Jeffrey Havelaar
Operational Manager Consultancy

Telefoonnummer:
jeffrey.havelaar@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/jeffreyhavelaar/