VACATURES

Take the load off your mind

Conversie / Migratie Specialist

Orders komen bij ons binnen in verschillende formats en door onze snelle groei hebben we ook te maken met verschillende software applicaties die naast elkaar gebruikt worden.

Daar hebben we jouw hulp bij nodig. En we horen graag hoe jij dat gaat doen.

Bouw je voor de orders een conversietool om de verschillende formats om te zetten naar XML? Zeggen de termen VBA, CSV en SQL je wat?

Heb jij ervaring met het samenvoegen van applicaties?

Dan ben jij de conversie/migratie specialist die wij zoeken!

Wat wij je bieden

Wij bieden je een uitdagende functie bij een internationaal opererende organisatie met kantoren in verschillende Europese landen. Jij komt te werken op ons hoofdkantoor in Albrandswaard, vlak onder Rotterdam. Met jouw oplossingen zorg je dat onze specialisten hun klanten optimaal van
dienst kunnen zijn.

Je krijgt de ruimte om behalve de conversietool ook jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig aan je eigen projecten te werken.

Natuurlijk bieden we je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, een telefoonvergoeding en bijdragen voor je pensioen en je zorgverzekering.

Wat jij weet

Je hebt HBO werk- en denkniveau en goede kennis van: XML-XSD Format, Excel, CSV, VBA, SQL, PL/SQL. Als je kennis hebt van SQL en Oracle databases is dat een pré.

Wat jij kan

  • Je kan zelfstandig en projectmatig werken en kan goed samenwerken met verschillende lagen binnen de organisatie.
  • Je hebt verder ervaring met conversietools voor het importeren en exporteren van data, het inplannen en uitvoeren van migratietesten, gegevens mappen, datakwaliteit onderzoeken en gegevens extraheren uit bestaande databases. Je weet hoe je samen met de lijnorganisatie datakwaliteit kan verbeteren
  • Je kan bevindingen naar aanleiding van testen, conversies en migraties helder omschrijven en je weet hoe je rapportages moet ontwerpen, bouwen en testen.

Waar jij kan solliciteren

Ben jij de conversie- en migratie expert die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar:

Christa Doornbos
HR Officer Customs Support Group

Telefoonnummer: 010-7988304
christa.doornbos@customssupport.com
https://www.linkedin.com/in/christa-doornbos-0193275b/

Heb je vragen over deze functie neem dan contact op met Martin van
Herk onze IT Manager bij voorkeur per mail naar martin.vanherk@customssupport.com.