Vacature: Operational manager Consultancy

 In Vacature

Functie omschrijving

In de functie Operational manager consultancy, sourcing en recruitment ben jij de schakel tussen de declaranten en de consultants die via Customs Support aan het werk zijn bij diverse klanten. De werkzaamheden die zij uitvoeren zijn bijvoorbeeld advies en operationele ondersteuning geven bij douane gerelateerde vraagstukken. Je draagt samen met de Finance afdeling zorg voor de administratie en analyses van lopende projecten. Maandelijks maak je hier een rapportage van die je dan bespreekt met de CFO en de Commercieel Manager.

Verder ben jij verantwoordelijk voor het contact met de consultants en de klanten. Zo nu en dan zal jij de consultants door het hele land bezoeken om de communicatie helder te houden. Tijdens deze bezoeken sta je open voor alle vragen die komen en denk je proactief mee aan gedegen oplossingen die de klant vraagt.

Naast Consultancy werf je samen met de HR afdeling ook collega’s voor Customs Support Group. Je onderhoudt contact met onderwijsinstellingen en bent coördinator voor stagairs. Je creëert een werving en selectieplan en onderhoud hierbij de website, LinkedIn en de vacaturebanken.

Tevens ben je samen met HR verantwoordelijk voor het onderdeel opleiding en training voor zowel de consultants als anders collega’s binnen de Group en sta jij de consultants te woord inzake eerstelijns HR vraagstukken

Kortom jij bent de link tussen de Klant, Consultant en Customs Support. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie, dus je kan zelfstandig aan de slag om ‘jouw eigen toko’ verder uit te bouwen.

Waar kom je terecht

Wij zijn dé neutrale en dynamische douanepartner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Een snelgroeiend bedrijf dat zorgt voor een slimme, snelle en efficiënte oplossing. Dagelijks staan bijna 300 douane specialisten klaar in één van onze vele kantoren. Ons team bestaat uit verschillende specialistische sector teams, zodat wij altijd de beste partner voor onze klanten kunnen zijn.

Het is wel goed om je er bewust van te zijn dat het hier echt een operationele functie betreft, dus je staat echt zelf ‘met je voeten in de klei’. Verbinden, tevreden houden van Consultant en klant en opleiden staan hier centraal. We zoeken dan ook een stevige persoonlijkheid die het hoofd koel kan houden in deze toch wel stoere en dynamische organisatie! Jij gaat recht op je doel af en laat je niet afleiden wanneer het een keer tegen zit.

Wat breng jij zeker mee

 • Je hebt HBO werk en denkniveau
 • Je hebt ervaring met Werving en Selectie
 • Je hebt ervaring met opleiden en ontwikkelen
 • Je hebt ervaring met Consultancy
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Je hebt ervaring met begeleiden en coachen van verschillende stakeholders
 • Ondernemerschap en accuratesse zijn kwaliteiten die jij in bezit hebt

Wat zou fijn zijn om mee te brengen

 • Je hebt enige kennis van AFAS
 • Je hebt een goede beheersing van de Duitse taal
 • Je hebt ervaring binnen de logistiek
 • Je hebt ervaring binnen de Douane

Ben jij de manager die wij zoeken? Of ken je iemand?

Bel, mail, of stuur dan een berichtje naar HR via +31107988304 of hr@customssupport.com.

Geen velden gevonden.
Recente berichten