Comex is nu onderdeel van Customs Support

Welkom bij het nieuwe thuis van Comex. Wij maken nu onderdeel uit van Customs Support. Door onze krachten te bundelen, beschikken we over ruim 100 kantoren door heel Europa!

Wij zijn gespecialiseerd in

Invoer, uitvoer en transit
Douane consultancy
Container veiligheidsdiensten

Ben je opzoek naar bepaalde downloads? Klik dan hier.

Neem nu contact op

Mirjam Verbeek
Mirjam Verbeek
Inside Sales
Over Customs Support

Customs Support Group is de full-service en digitale douanepartner in Europa. Een onderneming die staat voor betrokken mensen, kwaliteit, douane compliance en digitale innovatie. Wij maken de douane gemakkelijk voor de wereldwijde handel. Elke dag werken meer dan 1.700 douanespecialisten voor onze klanten om douanezaken te regelen. Teams van specialisten adviseren klanten en lossen uitdagingen op over fiscale vertegenwoordiging en douanedocumenten. Wij hebben onze diensten uitgebreid met gasmetingen, veterinaire aangiften en douaneadvies om ervoor te zorgen dat goederen veilig, efficiënt en zonder gedoe of vertraging door de toeleveringsketen en over de grenzen gaan.

100
miljoen
Verwerkte douanedocumenten
1700
+
Gekwalificeerde douane specialisten
100
+
Strategische locaties
20
+
Jaar ervaring
13
Landen
Watch Customs Support Brand Video on YouTube.
De toonaangevende douane-expediteur in Europa

Customs Support is dé digitale en neutrale partner voor douaneadvies en import en export aangiften in Europa. Wij staan voor kennis, compliance en geavanceerde IT-oplossingen. Customs Support is de neutrale en dynamische partner voor douanediensten in Europa.