Eigen magazijn voor veilig overladen, herverpakken en meer

Customs Support Safety beschikt over een eigen magazijn waarin diverse toegevoegde waarde en veiligheidsgerelateerde diensten aan u kunnen worden geleverd.

Uitvoeren van Fyco/Phyco-metingen
Overladen van goederen met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)
Herverpakken of kortstondige opslag

Neem vandaag nog contact met ons op om een van onze veiligheidsspecialisten te spreken

Verhoog de veiligheid

Hallo. Hoe kunnen wij je helpen?

Rob Gielen
Rob Gielen
Head of Customs Support Safety
Image
""

De partner voor veiligheidszaken en Fyco's / Phyco's

Customs Support Safety heeft een speciale drive-in locatie voor specifieke veiligheidszaken in de Botlek, gelegen in de Rotterdamse haven in Nederland. Wij ontzorgen op het gebied van gasmeting en containeropslag. Hierdoor kun jij je richten op de kernstappen in je logistieke proces. Daarnaast ondersteunen wij bij de voorbereiding op fysieke douanecontrole en assisteren wij bij deze douanecontroles.

Speciale diensten | Veelgestelde vragen (FAQ's)

Welke service biedt Customs Support Safety in het containerdepot?

De containers (vol of leeg) kunnen hier voor een bepaalde periode worden opgeslagen. Het depot ligt dicht bij de terminals, zodat snel kan worden gereageerd wanneer een container moet worden opgehaald of teruggebracht.

Kan Customs Support Safety mij ondersteunen bij het lossen van speciale zendingen?

Ook kunnen wij speciale zendingen met bijvoorbeeld medische goederen waarin ethyleenoxide zit lossen en opslaan in ons speciale (gesloten) magazijnen in Rotterdam en Venlo zodat de verpakkingsverdamping wordt verwijderd of verminderd. Het magazijn is uitgerust met blowers en afzuiging om dit proces te versnellen.

Waar kan Customs Support Safety de gasmetingen uitvoeren?

Wij voeren metingen uit op locatie bij klanten en diverse inland terminals. Daarnaast hebben we een drive-in meetstation in Rotterdam waar vrachtwagens langs kunnen komen voor een meting.

Wat is een Fyco-meting?

Dit is een gasmeting voorafgaand aan een fysieke douanecontrole (Fyco / Phyco). De douane aanvaardt alleen meetrapporten die niet ouder zijn dan twee uur.

Hallo. Kunnen wij je helpen?

Neem contact op