Customs Support Safety: Gas Analyse & Risicomanagement

Image
Man de-gassing a container.

Vol trots kunnen wij u mededelen dat Van Tienen Group en PX Safety nu Customs Support Safety zijn. GOC Rotterdam werkt als onderdeel van Customs Support Safety onder haar eigen naam.

In de afgelopen jaren is ons bedrijf flink gegroeid, enerzijds door overnames, anderzijds door ons dienstenportfolio.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontgassen en meten van gassen in zeecontainers, vrachtwagens en magazijnen. Wij leveren betrouwbare en reproduceerbare meettechnieken om met kennis van zaken gedegen risicoanalyses uit te voeren.

Customs Support

Als onderdeel van Customs Support breiden wij onze dienstverlening uit met nieuwe diensten op meer locaties. Zo lanceren wij binnenkort een 'Stop & Go' meetlocatie in Rotterdam. Met locaties in Rotterdam, Groningen en Venlo en de mogelijkheid om op elke locatie te werken bieden wij onze klanten gasanalyse en risicomanagement, overal in Nederland.

Customs Support heeft een sterke reputatie en staat voor kennis, snelheid, efficiency en digitale douane oplossingen. Samen met honderden douanespecialisten, een brede geografische dekking door vele kantoren op logistieke hotspots, helpt Customs Support een breed scala aan klanten met hun Europese douanezaken, waaronder consultancy en gasmeetdiensten. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Diensten

Wij zijn er voor u. Of het nu gaat om gasmetingen, douanedocumenten, trainingen voor declaranten of andere activiteiten om het logistieke proces voor uw goederen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn Customs Support. Take the load off your mind!
 
Uw contactpersoon blijft uw contactpersoon. Vanaf nu kunt u onze collega's bereiken via firstname.lastname@customssupport.com.

Wilt u een offerte ontvangen of wilt u een inspectie plannen? Bel dan +31 (0) 85 0298000 of mail planning-nl-safety@customssupport.com.
 
Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!