Van 9 tot en met 12 mei 2023 is de wereld van de logistieke sector in München.
Wat kunt u dit jaar van Customs Support verwachten?

Geniet van de beurs als branchebijeenkomst en platform voor innovatieve producten en intermodale oplossingen. Gedurende vier dagen kun je profiteren van de knowhow van internationale exposanten zoals wij en een conferentieprogramma met topklasse sprekers. Customs Support is verheugd dit jaar aanwezig te zijn in Hal B3, stand 112. Voeg ons dus toe aan je agenda, om uit te vinden hoe wij je kunnen ondersteunen via ons netwerk van douaneprofessionals in heel Europa. Registreer je hieronder voor vroege toegang +

Krijg toegang tot vroege inschrijving

Meer +

Wij zijn verheugd om je te vergezellen op dit evenement. Transport logistic is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor logistiek.
Op 's werelds toonaangevende vakbeurs kun je face-to-face spreken met vele internationale markt- en technologieleiders, waaronder ons!
Hier kun je op één plek waardevolle contacten leggen en onderhouden. We hebben veel voor je in petto.

Schrijf u nu in om toegang te krijgen tot de registratie ⬆️

Ik zoek de belangrijkste gegevens voor dit evenement voor mijn agenda. Waar kan ik die vinden?

Het evenement Trade Fair Center Messe München - Internationale beurs voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management begint op 9 mei en duurt tot 12 mei 2023. Je kan alle informatie vinden op één plek via de website van het evenement of deze datum bewaren in je agenda. 

Kaart van het beursterrein - waar kunt u ons vinden?

Benieuwd hoe je de beurs kunt bereiken? Hier vindt u meer informatie. Je vindt ons in Hal B3, stand 112 - breng ons zeker een bezoekje als je daar bent! 

Wat zijn de openingstijden van de beurs?

De beurs is geopend van dinsdag 9 mei 2023 om 09:30 uur tot vrijdag 12 mei om 16:00 uur. De tijden op dinsdag t/m donderdag zijn 09:30-18:00 en veranderen op vrijdag naar 09:30-16:00.  

Bewaar deze datums in je agenda! 

Wat is de beste manier om bij het evenement te komen?

Op zoek naar de beste route om de beurs bij te wonen? Het evenement heeft de belangrijkste details uiteengezet waarmee bezoekende professionals en exposanten uit alle sectoren rekening moeten houden bij het maken van hun reisplannen en arrangementen: Voor meer informatie, klik hier

Ik reis naar Duitsland en heb een visum nodig, wat moet ik doen?

Voor inwoners van alle landen waar een visum nodig is om de Bondsrepubliek Duitsland binnen te komen, hebben wij een eigen visumdienst opgezet. Details vindt je hier. Over het algemeen hebben inwoners van landen uit de EU geen visum nodig om de Bondsrepubliek Duitsland binnen te komen. Voor inwoners van verschillende andere landen is een visum vereist om Duitsland binnen te komen. Meer informatie

More from our team +

Yorick Peters

Business Development Director Germany
Laatste nieuws van Yorick Peters

Stephan Hoffert

Business Development Director France
Laatste nieuws van Stephan Hoffert