Brexit-advies

Onze Brexit-consultants begeleiden je bedrijf door en voorbij de complexiteit van post-Brexit. Dit omvat advies over de kansen en uitdagingen van Brexit en het monitoren van de mogelijke gevolgen voor je bedrijf. Met ons ervaren douane consulting team bieden wij:

Gespecialiseerde Post-Brexit ondersteuning in zowel het VK als op het Europese vasteland
Objectief en onafhankelijk advies
Uitgebreide analyse van de behoeften, uitdagingen en kansen na de Brexit

Neem vandaag nog contact met ons op om een van onze adviseurs te spreken.

Vergroot je kansen na de Brexit

Hallo! We zijn hier om je te helpen.

Custom Support's Jens Stevens
Jens Stevens
Senior Customs Consultant

Brexit-douane: veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe kan Customs Support uw bedrijf helpen bij het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk?

Onze consultants kunnen een Brexit-scan uitvoeren om je douaneprocessen te analyseren, wat de nieuwe grenscontroles voor je organisatie betekenen en welke douanedocumenten, certificaten en vergunningen nodig zijn om goederen van en naar het Verenigd Koninkrijk te vervoeren.

Wat zijn de voordelen van onze Brexit-adviesdiensten?

Customs Support bereidt zich al jaren voor op Brexit voordat het Verenigd Koninkrijk daadwerkelijk uit de EU stapte. Onze consultants hebben uitgebreide kennis van de nieuwe situatie voor export naar/invoer vanuit het Verenigd Koninkrijk. Wij ondersteunen je en begeleiden je bedrijf om een efficient logistiek proces voor te bereiden. Dit omvat advies over belangrijke douaneaspecten om de kansen, complexiteiten en uitdagingen van Brexit beter te begrijpen en de potentiële impact op je bedrijf te monitoren.

Wat is het resultaat?

Als douaneconsultants bieden wij een externe blik op je bedrijf en processen en de markt waarin je opereert. Met onze Brexit-scan signaleren wij kansen voor verbetering en/of aanpassing en geven wij ook een onafhankelijke kijk op de risico's. Onze douaneconsultants kennen de markt en hebben oog voor detail. Hierdoor zijn wij in staat je een helder beeld te schetsen van de douanezaken in je bedrijf, zodat je de komende kansen en bedreigingen optimaal kunt benutten. Onze Brexit scan levert je bovendien een helder overzicht met aanbevelingen voor verbetering en mogelijke impact.