HERONTDEK DE VOORDELEN VAN SAMENWERKING MET ONS

Je kunt op ons rekenen voor de expertise en middelen die je nodig hebt voor succesvolle douane activiteiten.

Neem contact met ons op +

Meer +

Onze 1.700+ specialisten en consultants hebben de expertise en kennis om ervoor te zorgen dat je zendingen snel en efficiënt ingeklaard worden.
Tijdsbesparing met een gecentraliseerde, digitale douanedienst die je internationale handelsprocessen stroomlijnt, zodat je je kunt richten op andere belangrijke activiteiten
Vermindering van je risico op onverwachte kosten en andere sancties die kunnen voortvloeien uit het niet naleven van douaneregels.
Is er iets waarmee we je kunnen helpen?
  • Navigeren door de complexe regelgeving en procedures die gepaard gaan met importeren en exporteren kan een uitdaging zijn. 
  • Vertragingen bij de inklaring of het transport kunnen je werkzaamheden om aan de wensen van je klanten te voldoen beïnvloeden en extra kosten met zich meebrengen.  
  • Het waarborgen van de kwaliteit en consistentie van je dienstverlening kan een uitdaging zijn, vooral als je werkt met leveranciers in verschillende landen.  
  • Ervoor zorgen dat je over de juiste documentatie beschikt kan een uitdaging zijn, vooral als je te maken hebt met ingewikkelde voorschriften of douaneprocedures. 

Met gemak door de complexiteit van grensoverschrijdende handel navigeren

Bij Customs Support willen we meer zijn dan alleen een leverancier van douane diensten. Onze teams van deskundigen hebben een passie voor het ondersteunen van bedrijven bij het navigeren door de complexiteit van de internationale handel. Ons doel is om douane gemakkelijk te maken voor bedrijven in wereldwijde handel, door volledige douane-oplossingen te bieden.

Of je nu behoefte hebt aan uitgebreide douaneondersteuning of alleen hulp nodig hebt bij specifieke douane gerelateerde taken, wij zijn er om je te helpen. Ons team beschikt over de expertise en ervaring om je bij elke stap van het proces te begeleiden. We zetten ons in om je te helpen je doelen op de meest efficiënte en effectieve manier te bereiken.

Customs Support voorziet DHL Parcel van de expertise en douane activiteiten voor projecten waarin we onze oplossingen van en naar de EU verbeteren. Professionaliteit en kennis zijn twee belangrijke aspecten in de samenwerking met Customs Support.
Maurice Saes
Directeur Internationale Netwerken bij DHL Parcel Benelux
Contacteer ons +