Freshport is nu Customs Support Fresh

Welkom bij het nieuwe thuis van Freshport. Wij maken nu onderdeel uit van Customs Support. Wij zijn jouw partner voor de invoer van bederflijke goederen naar de Europese Unie. 

Wij ondersteunen je met

Snelle en nauwkeurige afhandeling en EU-inspectie
Een toegewijd team van echte professionals
Koel/vries opslag

Neem nu contact op

Annemiek Ploumen
Regional Director North
Customs Support Fresh

De faciliteit van Customs Support Fresh op Schiphol is ultramodern en voldoet aan de nieuwste voorschriften. Wij bieden partnerschappen aan met alle gespecialiseerde partijen in de sector. Met een toegewijd team van echte professionals weten we hoe belangrijk doorlooptijden en koeling zijn. Door het ontwerp van onze faciliteit en de nauwe samenwerking met grondafhandelingsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, de veterinaire autoriteiten, expediteurs en importeurs, leveren wij de hoge standaardservice die in de industrie vereist is.

Watch Customs Support Brand Video on YouTube.
Over Customs Support

Customs Support Fresh is onderdeel van Customs Support, dé digitale en neutrale partner voor douaneadvies en import en export aangiften in Europa. Wij staan voor kennis, compliance en geavanceerde IT-oplossingen. Customs Support is de neutrale en dynamische partner voor douanediensten in Europa.