Contacteer onze declaranten en douane experts!

Image
""

Heeft u in deze roerige tijd onderbezetting op uw Customs afdeling of mist u bepaalde kennis van zaken? Customs Support biedt uitkomst!

Onze declaranten hebben specialistische kennis en zijn experts op het gebied van douanezaken. Deze werkzaamheden kunnen onze declaranten, op uw locatie via detachering, uitvoeren.

Naast declaranten hebben wij meerdere Customs Consultants die u kunnen adviseren bij complexe vraagstukken op het gebied van Customs en Trade Compliance. Denk hierbij aan het classificeren van goederen, aanvragen van douanevergunningen, AEO certificering en vraagstukken waarbij juridische kennis nodig is. Uiteraard kan dit ook op projectbasis of als tijdelijke vervanging.

Op deze manier houdt u de controle over het proces en nemen wij u het werk uit handen.

Momenteel hebben wij Declaranten, Classificatie specialisten en Customs Consultants beschikbaar:

 • Reinier 
  Een betrokken Classificatie specialist met ruime ervaring. Hij is ook inzetbaar als Junior Customs & Trade compliance officer. Reinier kan zeer goed onder druk werken en heeft er slag van complexe materie te benaderen. Reinier is iemand die zelfstandig werkt en zich altijd volledig inzet. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken en gaat volledig op in zijn werk. 
 • Jan
  Jan is een zeer ervaren declarant die snel en nauwkeurig werkt. Hij is een prettig persoon in de omgang en kan goed samenwerken in een team. Hij weet van aanpakken en stelt zich flexibel op. 
 • Maikel
  Een ervaren consultant met veel kennis van de regelgeving binnen de Douane. Zijn kennis en ervaringen lopen uiteen van aangiftes, gpa, douane vergunningen en compliance vraagstukken.
  Maikel werkt tot in de details zijn punten uit. Naast een consultant is Maikel een zeer ervaren declarant. Hij is gemakkelijk in de omgang, zeer flexibel en enorm loyaal.
 •  Harrie
  Een consultant met een brede expertise op gebied van douane. Aangiftes, classificatie tot aan complexe consultancy vraagstukken zijn hem op zijn lijf geschreven. Harrie is een prettige gesprekspartner. Hij betrouwbaar, georganiseerd en werkt nauwkeurig en gedetailleerd. Hij is praktisch ingesteld, loyaal en komt zijn afspraken na.

Mocht u interesse hebben in één van mijn collega experts of heeft u behoefte aan een andere specialist? Ik help u graag!

Ik ben bereikbaar via e-mail en mobiel: 06 40 11 00 39.

Jeffrey Havelaar

Gerelateerde Artikelen