We breiden onze familie uit met CPS Frankrijk

Image

Customs Support Group blijft groeien. Meer dan 400 werknemers in meer dan 40 kantoren in 5 landen, nemen iedere dag the load off your mind. Deze getallen zijn op 5 augustus weer omhoog gegaan.

Familieuitbreiding

Op 5 augustus hebben wij CPS Frankrijk welkom geheten in de Customs Support familie. Het bedrijf, dat werd opgericht door Stéphanie Grütter is gevestigd in Saint-Louis in Frankrijk, dicht bij de grens met Zwitserland. Deze maand openen ze een gloednieuw kantoor in Sierentz, tussen Basel en Mulhouse.

Klaar voor Brexit

Later dit jaar openen we een tweede kantoor in Calais. Vanaf 1 oktober 2020 zal dit kantoor operationeel zijn. Het kantoor ligt dichtbij de haven van Calais en de Eurotunnel. Dat zijn twee belangrijke knooppunten voor vrachtverkeer tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Met dit kantoor in Calais zijn we nog beter voorbereid op de Brexit.

Belangrijke stap voorwaarts 

Frank Weermeijer, Group CEO van Customs Support: 

“Deze overname is zonder twijfel een belangrijke stap voorwaarts voor Customs Support. Met name als we kijken naar de grote hoeveelheid vrachtverkeer tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Customs Support Frankrijk groeit gestaag en zal een cruciale rol spelen in de goederenstromen na de Brexit. Wij zijn heel blij dat ze nu bij de Customs Support familie horen.”

Mrs Stéphanie Grütter is nu de nieuwe Managing Director van Customs Support in Frankrijk. Ze zal daarbij ook verantwoordelijk blijven voor CPS-Zoll in Basel, dat nauw zal samenwerken met Customs Support.