Aankondiging acquisitie DeGasdokter

Image

Customs Support Safety, onderdeel van Customs Support Group, groeit verder met de acquisitie van DeGasdokter. Deze overname versterkt onze positie binnen de markt van het gasmeten in Nederland.

DeGasdokter, actief vanuit meerdere locaties in Nederland, biedt gasmetingen aan in besloten ruimten en zeecontainers. Naast het meten en detecteren van gassen en stoffen bieden ze ook de mogelijkheid om containers te ontgassen zodat containers veilig geopend en gelost kunnen worden.

"Wij zijn verheugd met de samensmelting van de diensten van DeGasdokter en Customs Support Safety. Deze toevoeging biedt onze klanten meer mogelijkheden op het gebied van gasmeten, detecteren en ontgassen. De werkzaamheden en kennis van DeGasdokter zijn een mooie aanvulling op ons reeds dekkend netwerk binnen Nederland”. Rick Kramer – Regiomanager Customs Support Safety.

"Ik heb er alle vertrouwen in dat deze nieuwe samenwerking zijn vruchten afwerpt voor klanten. Zij krijgen toegang tot een groter netwerk en een bredere keuze aan diensten op het gebied van veiligheid en risico management.” Mark Dubbink – Directeur Nederland Eurosafe Solutions.

Over Eurosafe en DeGasdokter:

Eurosafe Solutions en DeGasdokter zijn onderdeel van de overkoepelende organisatie Eurosafe Group, specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België verlenen zij diensten en leveren zij betrouwbare oplossingen. Van het installeren van ankerpunten op daken tot het inzettten van rescueteams, brandwachten en mangatwachten. Van  het geven van trainingen veilig werken tot  het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten. Door zorgvuldige analyses, de beste materialen en een goed doordachte manier van werken creëert Eurosafe Group veilige werksituaties, zonder compromis. Dát is waar zij voor staan. DeGasdokter is het onderdeel gespecialiseerd in gasmeten op locatie door heel Nederland, Eurosafe Group blijft het gasmeten van besloten ruimte verzorgen. Kijk voor meer informatie op https://www.eurosafesolutions.nl

Over Customs Support:

Customs Support is de neutrale en dynamische partner voor douanezaken in Europa. Een snelgroeiend bedrijf dat staat voor kennis, snelheid en efficiënte en digitale douaneoplossingen. Dagelijks staan meer dan 500 douane- en veiligheidsspecialisten en 100 Brexit-experts klaar om douanezaken te regelen en veiligheidsoplossingen te bieden voor een breed scala aan bedrijven. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Polen. Niet voor niets is onze slogan: Take the load off your mind! Kijk voor meer informatie op https://www.customssupport.com

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Communicatie via marketing@customssupport.com.