Beleef de Logistieke keten 2019

Image

De regio Venlo-Venray is niet alleen één van de grootste logistieke hotspots van Nederland, het is ook één van de meest gewenste distributielocaties van Europa. Binnen deze regio is er een sterk samenwerkingsverband tussen logistieke bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Vorig jaar namen 350 studenten en 60 werkzoekenden deel aan de tour "Beleef de Logistieke Keten". In 2018 werd de eerste editie gehouden. En met succes! Deelname aan de tour leidt tot meer stageplaatsen in de logistiek en is voor werkzoekenden de kans om een opleiding te starten of direct aan de slag te gaan.

Op 2 september 2020 bundelen de deelnemende bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen voor de derde keer op rij hun krachten en organiseren ze 'Experience the supply chain'. Een evenement waar maximaal 200 studenten kennismaken met toonaangevende logistieke dienstverleners als Seacon Logistics, Ewals Cargo Care, KLG Europe, WestRock Company, Cabooter Group, Hutchison Ports en Customs Support. (Vorig jaar nam Customs Support deel als Verhoex Douane Service Venlo)

On the 2nd of September 2020, the participating companies, government agencies and educational institutes will join forces for the third time in a row and organise ‘Experience the supply chain’. An event where up to 200 students will be introduced to leading logistics service providers like Seacon LogisticsEwals Cargo CareKLG EuropeWestRock CompanyCabooter GroupHutchison Ports and Customs Support. (Last year Customs Support  participated as Verhoex Douane Service Venlo).

Gezien de impact van het Coronavirus zal het evenement dit jaar digitaal zijn! Bekijk de aftermovie van vorig jaar om een betere indruk te krijgen van het evenement.