Musketier B.V. nu onderdeel van Customs Support

Image

We zijn er trots op om aan te kondigen dat Musketier B.V. nu onderdeel uitmaakt van de Customs Support familie. Met deze acquisitie wordt ons dienstenaanbod nog sterker en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Hoe Musketier is begonnen

Musketier B.V. is opgericht in 2003 door Paul Giesen, Eddy Egging en Vincent Smit, nadat ze samen meer dan 20 jaar voor dezelfde douaneagent hadden gewerkt. Behalve het feit dat Musketier drie oprichters had, verwees de naam ook naar de drie transportmodaliteiten: wegtransport, luchtvracht en zeevracht.

In 2009 werd Musketier AEO gecertificeerd en groeide tot een zeer ervaren team van acht specialisten. Zjj voegen zich nu bij Customs Support.

Over Musketier

Toen we de oprichters vroegen naar de hoofdkenmerken van Musketier antwoordden zij: neutraal, betrouwbaar, servicegericht, no-nonsense mentaliteit, korte lijnen en snelle service. Een perfecte match met Customs Support.

De diensten die Musketier aanbiedt zijn:

  • Afhandelen van de douaneformaliteiten voor import- en exportzendingen middels directe of indirecte vertegenwoordiging
  • Elektronische aangifte NCTS (transit) T-1/T-2 documenten met borgstelling
  • Optreden als direct vertegenwoordiger conform uw vergunning passieve / actieve loonveredeling inclusief het verzorgen van de elektronische in– en uitvoeraangifte en dossieradministratie
  • Optreden als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger
  • Carnet TIR invullen en verzorgen van elektronisch Carnet TIR
  • Neutraliseren van documenten
  • INTRASTAT/CBS/ICL belastingaangifte
  • Aanvragen en opmaken van certificaten (EUR.1 / Certificaat van oorsprong / ATR)

Over Customs Support

Elke dag staan meer dan 450 douanespecialisten klaar om voor onze klanten alle mogelijke douane-gerelateerde zaken af te handelen. Teams van specialisten geven onze klanten advies en lossen uitdagingen op op het gebied van fiscale vertegenwoordiging en douanedocumenten. We hebben onze diensten uitgebreid met gasmetingen, veterinaire inklaringen en consultancy. Zo zorgen we ervoor dat goederen veilig, efficiënt en zonder oponthoud over grenzen en door de supply chains van onze klanten bewegen.

Customs Support heeft meer dan 35 kantoren in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en Frankrijk.