Overname Verex Customs Services

Image

Customs Support, de neutrale en dynamische partner voor douanezaken in Europa, kondigt de overname van Verex Customs Services aan. Customs Support wil de toonaangevende digitale en neutrale douane-expediteur in Europa zijn. Deze overname versterkt onze serviceportfolio en de aanwezigheid in Nederland. 

Verex, gevestigd in Terneuzen, is een onafhankelijke douane-expediteur voor alle import, export en grensoverschrijdende leveringen of zendingen. Het Verex-team heeft ruime ervaring op het gebied van douane, BTW en accijnzen. Als fiscaal tussenpersoon en douane-expediteur levert Verex alle diensten die de douaneformaliteiten van uw bedrijf vragen. Al voor de overname hebben Verex en Customs Support samengewerkt om onze klanten in België van dienst te zijn. Naast de douane activiteiten kan Verex met Customs Support Fresh ook veterinaire inspecties verzorgen, wat zeer complementair is aan onze diensten op Schiphol.

"In onze ambitie om de nummer 1 douane-expediteur in Europa te zijn, zijn we erg blij met de overname van Verex. Ze passen goed bij het beter bedienen van onze klanten. Verex versterkt ons serviceaanbod, geeft ons toegang tot nieuw talent en zorgt voor nog meer kennis voor onze relaties". Frank Weermeijer - CEO van Customs Support Group.

Ons bedrijf heeft een sterke reputatie en staat voor kennis, snelheid, efficiënte en digitale douaneoplossingen. Samen met honderden douanespecialisten, een brede geografische dekking via vele kantoren op logistieke hotspots, helpt Customs Support een breed scala aan klanten met hun Europese douanezaken. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen.  

Over Customs Support:
Customs Support is de neutrale en dynamische partner voor douanezaken in Europa. Een snelgroeiend bedrijf dat staat voor kennis, snelheid en efficiënte en digitale douaneoplossingen. Dagelijks staan meer dan 500 douanespecialisten en 100 Brexit-experts klaar om de douanezaken voor een groot aantal bedrijven te verzorgen. Met vele kantoren op logistieke hotspots in heel Europa kan het bedrijf zijn klanten een brede geografische dekking bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.customssupport.com/.

Voor vragen kunt u terecht bij onze communicatieafdeling op marketing@customssupport.com.