Terugblik op ons DMS-evenement

#WeAreCustomsSupport
Image
dms event

Op donderdag 14 september heeft Customs Support, samen met Portbase en Stream Software een evenement georganiseerd over DMS 4.1.

Bij dit evenement, wat georganiseerd werd op Blaak 16 in hartje Rotterdam, waren klanten van zowel Customs Support, Stream als Portbase aanwezig. Gedurende de dag hebben de genoemde bedrijven presentaties gegeven over de impact van de overgang naar DMS, vanuit hun eigen expertise. Dit zorgde voor een compleet beeld bij de deelnemers over de impact van DMS 4.1, vanuit meerdere invalshoeken.

Namens Customs Support heeft Laurie Engelen-Kuijken een presentatie gegeven over de keuzes welke bedrijven moeten maken, de impact en veranderingen op douane-afhandeling aan de hand van de keuze. Erik Meijers en Léon van Litsenburg hebben gepresenteerd over de impact van DMS op hun software en de roadmap gedurende deze gehele verandering. De dag is afgesloten door Peter Vink en Ernst van de Graaf over de impact van DMS op de Portbase dienstverlening en veranderingen aan hun zijde.

Ondanks dat er nog de nodige onduidelijkheden zijn, is één ding zeker: de verandering van AGS naar DMS, specifiek naar DMS 4.1 heeft een gigantische impact op alle betrokken bedrijven. Zorg dat je op tijd klaar bent.

Met ongeveer 80 deelnemers van verschillende logistieke bedrijven kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.  

Quote van Kevin Lammerts,Business Development Manager bij Consultancy:

"Het was fijn weer iedereen te zien op een evenement. Goed om ook te zien hoe een ketenbenadering voor duidelijkheid kan zorgen voor een toch wel heel gecompliceerd onderwerp. Het goede eten, mooie weer en geweldige sfeer maakten het evenement compleet. Al met al kan ik terugkijken op een zeer geslaagd evenement. "

Image
5
Image
2
Image
dms