Customs Support breidt diensten voor veiligheid en ontgassing uit met overname van GOC Rotterdam

Image
Safety staff member leaning against Customs Support van in Cargo bay

Customs Support, de onafhankelijke en dynamische partner voor douanezaken en gasmetingen in Europa, kondigt de overname aan van GOC Rotterdam. Customs Support heeft de ambitie om de toonaangevende digitale douane partner in Europa te worden met sterke ondersteunende diensten. Deze overname versterkt onze veiligheids- en gasanalyse diensten in Nederland.

GOC, gevestigd in Rotterdam - Nederland, is gespecialiseerd in gasmeting en ontgassing  van besloten ruimtes. Met een team van gecertificeerde  gasmeetkundigen meten zij momenteel jaarlijks zo'n 30.000 containers en scannen zij op meer dan 300 schadelijke gassen. GOC is voornamelijk actief in het Rotterdamse havengebied en biedt een unieke drive-in meetoplossing en ontgassing aan, in de haven van Rotterdam. Naast deze service voeren gasmeetkundigen hun werkzaamheden ook uit op andere locaties in Nederland. De werkwijze en aanpak, gebaseerd op "veilig werken met gassen in zeecontainers" sluit goed aan bij onze andere gasmeet locaties in Venlo en Groningen.

"In onze ambitie om de nummer 1 douanepartner te zijn voor onze klanten zijn we erg blij met deze toevoeging en verwelkomen we het gasanalyse team in onze Customs Support familie. GOC past uitstekend in het beter bedienen van onze klanten op het gebied van veiligheid en risicomanagement.”
Patrick Steenkist - COO Customs Support Group.

Ons bedrijf heeft een sterke reputatie en staat voor kennis, snelheid, efficiënte en digitale douaneoplossingen. Samen met honderden douanespecialisten, een brede geografische dekking door vele kantoren op logistieke hotspots, helpt Customs Support een breed scala aan klanten met hun Europese douanezaken. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Communicatie via marketing@customssupport.com