Musketier verhuist kantoor en heet voortaan Customs Support

Image
Musketier

Musketier is onderdeel van Customs Support sinds oktober 2020. Vanaf april zal het ook onze naam dragen: Customs Support. Musketier zal ook gaan verhuizen en neemt de eerste verdieping in gebruik nemen in het Customs Support kantoor dat aan de overkant van de straat gevestigd is.

Hoe Musketier is begonnen

Musketier B.V. is opgericht in 2003 door Paul Giesen, Eddy Egging en Vincent Smit, nadat ze samen meer dan 20 jaar voor dezelfde douaneagent hadden gewerkt. Behalve het feit dat Musketier drie oprichters had, verwees de naam ook naar de drie transportmodaliteiten: wegtransport, luchtvracht en zeevracht.

In 2009 werd Musketier AEO gecertificeerd en groeide tot een zeer ervaren team van acht specialisten.

Toen we de oprichters vroegen naar de hoofdkenmerken van Musketier antwoordden zij: neutraal, betrouwbaar, servicegericht, no-nonsense mentaliteit, korte lijnen en snelle service. Een perfecte match met Customs Support. Voor klanten van Musketier verandert er niks. Zij houden dezelfde contactpersoon. Alleen het (e-mail)adres verandert.

Vorige week sprak ik met Paul Giesen, één van de oprichters van Musketier en vroeg hem naar de recente veranderingen. Hij zei:

We kunnen onze klanten nu een veel breder pallet aan diensten bieden dan eerder. We maken nu deel uit van een onderneming met meer dan 500 douanespecialisten. Met al die kennis en ervaring bij elkaar kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met wat voor vraag dan ook.

Het is mooi om zoveel nieuwe collega’s te leren kennen en van elkaar te leren. Ik rij al 17 jaar met een glimlach naar mijn werk en dat doe ik nog steeds.”

Over Customs Support

Elke dag staan meer dan 500 douanespecialisten klaar om voor onze klanten alle mogelijke douane-gerelateerde zaken af te handelen. Teams van specialisten geven onze klanten advies en lossen uitdagingen op op het gebied van fiscale vertegenwoordiging en douanedocumenten. We hebben onze diensten uitgebreid met gasmetingen, veterinaire inklaringen en douane consultancy. Zo zorgen we ervoor dat goederen veilig, efficiënt en zonder oponthoud over grenzen en door de supply chains van onze klanten bewegen.

Customs Support heeft meer dan 35 kantoren in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en Frankrijk.