Overname Kunow Group verstevigt onze positie en aanwezigheid in Europa

Image

KUNOW GROUP

Met oog op de groei doelstellingen van Customs Support Group in Europa is in januari 2020 Kunow Group overgenomen. Deze overname versterkt de positie van onze dynamische en innovatieve groep enorm. Met deze aanwinst verdubbelen we de aanwezigheid in Duitsland en breiden we uit naar Polen. We zijn enorm trots op deze mijlpaal en kunnen door deze acquisitie de klanten nog beter bedienen met onze kennis, service en dienstverlening, vanuit Europa.

De Kunow Group werd eind jaren 40 opgericht in Helmstedt en was destijds gespecialiseerd in Oost-West verkeer. Met het begin van levendige handelsbetrekkingen met de Midden- en Oost-Europese landen in de jaren zestig, werd Kunow Group een contractpartner van bijna alle bekende staatsvervoerders zoals VEB Deutrans Berlin, Pekaes Warschau, Sovtransavto Moskou, Cesmad Praag en Hungarocamion Boedapest. Dankzij deze vroege nauwe samenwerking werd het bedrijf marktleider in oost-west verkeer.

Met de overname verwelkomen we ruim 80 collega’s, waarvan 60 in Duitsland werken en 20 in Polen. Naast 15 kantoren in Duitsland en Polen heeft de Kunow Group een breed netwerk van samenwerkingspartners in België, Denemarken, Duitsland, Italië, Letland, Litouwen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Hongarije, Zwitserland en Wit-Rusland.

We heten alle nieuwe collega’s hartelijk welkom. We kijken er naar uit om samen onze klanten de beste service en dienstverlening te leveren.