Voordelen overname Vandevyver BVBA

Image

Vandevyver BVBA

Een belangrijk streven van Customs Support is om de klant overal zo goed mogelijk te bedienen. In januari 2020 is Vandevyver BVBA onderdeel geworden van Customs Support Group. Het douaneagentschap is in 1944 opgericht. In 1969 trad zoon Carlo Vandevyver in de voetsporen van Lucien Vandevyver. Ondertussen is Vandevyver al op drie generaties doorgegeven. 

Douane kennis

De kennis van deze drie generaties heeft het bedrijf gebracht waar ze momenteel staan; een jong en dynamisch bedrijf dat een vaste waarde biedt aan klanten op het gebied van douane gerelateerde activiteiten.

Logistiek gunstige ligging

Dankzij de ligging van het bedrijf, dat zich in de Gentse havenzone bevindt, zijn ze uitstekend bereikbaar voor zowel wegtransport als binnenvaart. Vandevyver is sinds november 2009 gecertificeerd als Authorized Economic Operator (AEO) [English].

Met deze aanwinst domineert Customs Support een groot gedeelte van België en kunnen we onze klanten vanuit diverse locaties in België bedienen. Het portfolio van Vandevyver sluit nauw aan met dat van Customs Support Group en dit zal de klanten zeker ten goede komen.

We verwelkomen alle nieuwe collega’s en kijken er naar uit om samen onze klanten de beste service en dienstverlening te leveren.