We verwelkomen PX Safety bij Customs Support

Image

We zijn er trots op te mogen aankondigen dat PX Safety sinds 1 oktober onderdeel is van de Customs Support familie.

PX Safety is een onderneming met jarenlange ervaring in gasmetingen en ventileren van containers. Zij zijn actief in het noorden en midden van Nederland, waar ze hoge kwaliteit gasmetingen doen. In nauwe samenwerking met logistiek dienstverleners, importeurs en productiebedrijven voeren ze deze metingen uit in all inlandse container terminals in het noorden van Nederland. 

Met deze overname versterkt Customs Support haar netwerk voor gasmetingen en ventileren van containers in Nederland.

Wij zorgen voor een veilige werkomgeving

Tot 20% van alle in Nederland geïmporteerde containers bevat gevaarlijke hoeveelheden giftige gasse. Deze gassen vormen een gezondheids- en veiligheidsrisico voor de mensen die deze containers moeten uitladen, of de mensen die de deuren moeten openen voor een inspectie.

Onze specialisten zijn goed getraind en gecertificeerd. Zij inspecteren containers en gebruiken specialistische apparatuur om te bepalen of er giftige hoeveelheden gas in containers aanwezig zijn. Als de hoeveelheid gas te hoog is beschikken zij ook over de apparatuur om deze op verantwoorde wijze te ventileren, zodat de container veilig te openen is. Als het nodig is kunnen zij ook met speciale kleding en beschermingsmiddelen de container in om deze uit te laden.

We gaan verder dan alleen het uitvoeren van gasmetingen en werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te vinden voor welk gas-gerelateerde uitdaging zij ook hebben.

Nieuw kantoor in Groningen

Op 1 november opent Customs Support een nieuw kantoor in Groningen in de Protonstraat. Deze nieuwe locatie zal de basis zijn van waaruit wij het midden en noorden van het land van dienst zullen zijn. We gaan door met de nauwe samenwerking met onze klanten, om ervoor te zorgen dat zij op zo efficiënt mogelijke wijze een veilige werkomgeving voor hun personeel kunnen garanderen.

Wanneer je meer informatie wilt over gasmetingen, het ontgassen van containers of andere aan gevaarlijke gassen gerelateerde diensten of wanneer ondersteuning nodig hebt, neem dan, contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag. Take the Load Off Your Mind.