Container Depot

Customs Support Safety heeft een eigen containerdepot, waar je je containers tijdelijk kunt opslaan, voor korte of lange termijn, leeg of vol. We accepteren alle maten containers. Reefercontainers worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

Gasmetingen, ontgassing en analyse
Fysieke controles door de douane
Tijdelijke opslag en cross-docking

Verhoog de veiligheid

Hallo. Hoe kunnen wij je helpen?

Rob Gielen
Rob Gielen
Head of Customs Support Safety
Image
Orange Open Container
Jouw partner voor veilige, tijdelijke opslag van goederen en containers

Een container achterlaten op de terminal is duur. Gebruik ons depot om je goederen en containers tijdelijk op te slaan, of ze nu inkomend of uitgaand, gevuld of leeg zijn, en profiteer van de diensten die daar worden verleend.

Container Depot | Veelgestelde Vragen (FAQ's)

Hoe verloopt de opslag van een container?

Je container komt aan in de haven. Je wil je container zo snel mogelijk ophalen om het liggeld zo laag mogelijk te houden. Onze locatie ligt dicht bij de haven, en we rekenen alleen behandelings- en opslagkosten. E-mail ons met het aantal inkomende containers, de containernummers en informatie over de lading. Zorg ervoor dat we minstens één dag voor aankomst weten dat er containers aankomen.

Hoe zit het met gevaarlijke goederen?

We slaan geen containers met gevaarlijke goederen op in onze faciliteit.

Hoe werkt het ophalen van een container?

Laat ons een dag van tevoren weten welke containers je komt ophalen. We hebben alleen het containernummer en de pincode nodig.

Hoe werkt een fysieke inspectie in het depot?

Wanneer de douane een fysieke inspectie wil doen van de goederen in je container, kunnen wij de inspectie vergemakkelijken. Wij zorgen ervoor dat het veilig is om de container te betreden door een gasmeting te doen en ontgassen de container indien nodig. Wij lossen de dozen die de douane wil controleren en zorgen ervoor dat ze na de inspectie weer goed geladen worden.

Moeten de containers worden ingeklaard?

Ons containerdepot beschikt nog niet over een douane-entrepotvergunning. Dit betekent dat de containers moeten worden ingeklaard voordat ze in het depot worden opgeslagen. In de loop van 2024 verwachten we een douane-entrepotvergunning te krijgen, zodat we containers met bonded goods kunnen opslaan.

Hoe werken tijdelijke opslag en cross-docking?

We kunnen je container opslaan, maar we kunnen hem ook lossen en je goederen tijdelijk opslaan in onze opslagfaciliteit. We leveren ook cross-docking diensten, zodat je goederen snel en zonder gedoe onderweg kunnen naar hun eindbestemming.

Wat als er gevaarlijke gassen in de container zitten?

Onze gasmeetspecialisten kunnen bepalen of het veilig is om een container te betreden. Als er gevaarlijke gassen in de container zitten, maar snelheid geboden is, hebben we getraind personeel dat de container kan lossen in beschermende kleding, zodat ze je goederen veilig kunnen lossen.

Hello. Can we help you?

Get in touch