Case

Article

Sedna Klantcase | Customs Support Safety

Customs Support en Sedna Containers hebben onlangs hun verbintenis voor lange tijd vastgelegd. In dit artikel vertellen Sedna’s directeur Henk Rademaker en Rick Kramer, hoofd van Customs Support Safety, over de succesvolle samenwerking waarbij de containerspecialist gebruikt maakt van ons containerdepot en de faciliteiten die daar aanwezig zijn.

sedna
Safety
Nederland
Article

Ondersteuning van toeleveringsketens in heel Europa met Schneider Transport

Ga mee met Albert Pustjens en ontdek hoe de positie van Customs Support als neutrale, digital-first douanepartner Schneider Transport in staat stelt een service te bieden die niet wordt beïnvloed door grenzen. 

schneider
Klantcases
WeAreCustomsSupport
Article

Transvenlo klantcase

Jeffrey van der Lee, Business Development Manager bij Transvenlo, vertelt hoe Customs Support als neutrale, digital-first douane-expert essentieel is geweest voor het aanhoudende succes van Transvenlo over de grens tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk (VK) sinds Brexit.

Transvenlo: in logistics, we is key.
Digital
Nederland
Article

Teamwork in België, Duitsland en Nederland

In deze klantcase schetsen wij hoe Customs Support een bestaande klant heeft voorzien van full-service oplossingen voor hun activiteiten in België, Duitsland en Nederland. Met een focus op compliance in een wereldwijd landschap.

Containers connecting together
AEO
Export
Fiscale Vertegenwoordiging
Import
Transit
Article

Full-service oplossingen in de wereldwijde handel

In deze klantcase schetsen wij hoe Customs Support een bestaande klant heeft voorzien van Europese end-to-end full-service oplossingen voor hun uitgebreide, wereldwijde handelsactiviteiten.

Europese Dekking
AEO
Digital
IT
Article

Full-service oplossingen voor wereldwijde handelsuitdagingen

In deze klantcase schetsen we hoe Customs Support bestaande klanten full-service oplossingen, post-Brexit begeleiding en innovatieve digitale tools biedt.

Full-service
Export
Import
Article

Klant Interview | Ricardo Pubben van Caroz

In deze serie interviewen we klanten die met Customs Support werken. Vandaag hebben we Ricardo Pubben geïnterviewd, werkzaam bij Caroz.

Klantcases