Nederland

Article

Maak kennis met Esther Blok

Welkom bij onze serie waarin we je kennis laten maken met onze mensen. Deze gepassioneerde professionals spelen een cruciale rol in het succes van onze missie: jouw wereldwijde handel mogelijk maken.

In deze editie presenteren we met trots Senior HR Generalist Esther Blok, die met al onze vestigingen in Nederland werkt om ervoor te zorgen dat onze mensen tevreden zijn, het juiste salaris ontvangen en weten op welke secundaire arbeidsvoorwaarden ze recht hebben als ze bij Customs Support werken.

In dit artikel vertelt Esther over haar carrière, wat haar aantrok bij Customs Support en wat je kunt verwachten als je overweegt bij ons te komen werken.

Esther Blok
MeetOurPeople
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

DMS 4.1 implementeren

Voor het einde van het jaar moet je je importstromen verwerken met het nieuwe Douaneaangiften Management Systeem (DMS 4.1). Senior Customs Consultant Jens Stevens bespreekt in dit artikel de stappen die je moet nemen ter voorbereiding.

loadingdms
DMS
Nederland
Article

Terugblik op ons DMS-evenement

Op donderdag 14 september heeft Customs Support, samen met Portbase en Stream Software een evenement georganiseerd over DMS 4.1.

dms event
DMS
Nederland
Article

Spotlight op: Venlo

Venlo, gelegen aan de Duitse grens en aan de enige snelweg van Antwerpen naar Noord-Duitsland, is een hotspot voor logistiek in Europa. Lees meer over deze belangrijke locatie in dit artikel.

venlo
Office Spotlight
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

Transvenlo klantcase

Jeffrey van der Lee, Business Development Manager bij Transvenlo, vertelt hoe Customs Support als neutrale, digital-first douane-expert essentieel is geweest voor het aanhoudende succes van Transvenlo over de grens tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk (VK) sinds Brexit.

Transvenlo: in logistics, we is key.
Douane Digitalisering
Nederland
Article

Maak kennis met onze mensen: Laurens Zanoli

In onze serie #WeAreCustomsSupport maak je kennis met de mensen achter Customs Support. We waarderen onze collega's en het werk dat ze doen. In deze serie interviewen we de mensen die altijd voor je klaar staan om je te helpen bij het importeren of exporteren van je goederen. Vandaag is het de beurt aan Laurens Zanoli, commercieel directeur in Nederland.

laurenszanoli
MeetOurPeople
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

Het verhaal van Portmade

De Customs Support Family blijft groeien. In juli 2022 hebben wij Portmade als nieuw lid in België verwelkomd. Portmade is al sinds 1987 actief in de douane, toen het nog een afdeling was van CMB Transport, een Belgische rederij.

Colleague working at their desk
België
Portmade
Nederland
Article

Meet Our People: HR Operations Manager Christa Doornbos

In onze serie #WeAreCustomsSupport, laten we je kennismaken met de mensen achter Customs Support. Wij waarderen onze collega’s en het werk dat ze doen voor onze klanten. In deze serie interviewen we de mensen die altijd klaarstaan om klanten te helpen met het complete proces van import en export. De volgende in deze serie is Customs Support HR Operations Manager Christa Doornbos.

Christa Doornbos
MeetOurPeople
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

DMS 4.0 is (weer) uitgesteld

De Nederlandse douane vervangt haar aangiftesysteem AGS. Het nieuwe aangiftesysteem DMS 4.0 (Douaneaangifte Management Systeem) zou oorspronkelijk in april in gebruik worden genomen, maar werd uitgesteld tot oktober 2022. Vanwege problemen met de koppeling van DMS aan hun debiteurenadministratie heeft de douane de invoering van DMS 4.0 tot nader order uitgesteld.

""
DMS
Nederland
Article

De geschiedenis van de Nederlandse douane

Dutch History (Image of a dutch classic landscape)
Nederland