Nederland

Article

Maak complexe douaneregels toegankelijk voor internationale ondernemingen

De wereldhandel kreeg na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne tal van beperkingen opgelegd. Op zich is een dergelijk fenomeen niet nieuw: door veranderende douaneregels, maar ook door tal van handelsverstoringen, hebben im- en exporterende bedrijven en verladers de opdracht om wetswijzigingen nauwlettend te volgen. Customs Support neemt daarbij een ondersteunende rol op zich, waarbij klanten hulp krijgen bij het naleven van geldende afspraken.

customs support office
Digital
Nederland
Article

Focus Op: Moerdijk

De haven van Moerdijk ligt aan een binnenwater tussen Rotterdam en Antwerpen en is een belangrijk knooppunt voor zee-, water-, spoor-, weg- en buizentransport. Lees meer over de haven in dit artikel.

PORT OF MORDIJK
Douane afhandeling
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

Sedna Klantcase | Customs Support Safety

Customs Support en Sedna Containers hebben onlangs hun verbintenis voor lange tijd vastgelegd. In dit artikel vertellen Sedna’s directeur Henk Rademaker en Rick Kramer, hoofd van Customs Support Safety, over de succesvolle samenwerking waarbij de containerspecialist gebruikt maakt van ons containerdepot en de faciliteiten die daar aanwezig zijn.

sedna
Safety
Nederland
Article

Maak Kennis Met Onze Mensen: Anke Huijs

In de serie 'Meet The People’ laten we je kennis maken met de mensen die het Customs Support-team aansturen. Deze toegewijde professionals spelen een cruciale rol in het succes van onze missie: jouw wereldwijde handel mogelijk maken. 

anke
MeetOurPeople
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

Edwin Hageman Algemeen Directeur Customs Support Nederland

Met trots kondigen wij de benoeming van Edwin Hageman als onze nieuwe Algemeen Directeur voor Customs Support Nederland aan.

edwin
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

Maak kennis met Esther Blok

Welkom bij onze serie waarin we je kennis laten maken met onze mensen. Deze gepassioneerde professionals spelen een cruciale rol in het succes van onze missie: jouw wereldwijde handel mogelijk maken.

In deze editie presenteren we met trots Senior HR Generalist Esther Blok, die met al onze vestigingen in Nederland werkt om ervoor te zorgen dat onze mensen tevreden zijn, het juiste salaris ontvangen en weten op welke secundaire arbeidsvoorwaarden ze recht hebben als ze bij Customs Support werken.

In dit artikel vertelt Esther over haar carrière, wat haar aantrok bij Customs Support en wat je kunt verwachten als je overweegt bij ons te komen werken.

Esther Blok
MeetOurPeople
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

DMS 4.1 implementeren

Voor het einde van het jaar moet je je importstromen verwerken met het nieuwe Douaneaangiften Management Systeem (DMS 4.1). Senior Customs Consultant Jens Stevens bespreekt in dit artikel de stappen die je moet nemen ter voorbereiding.

loadingdms
DMS
Nederland
Article

Terugblik op ons DMS-evenement

Op donderdag 14 september heeft Customs Support, samen met Portbase en Stream Software een evenement georganiseerd over DMS 4.1.

dms event
DMS
Nederland
Article

Spotlight op: Venlo

Venlo, gelegen aan de Duitse grens en aan de enige snelweg van Antwerpen naar Noord-Duitsland, is een hotspot voor logistiek in Europa. Lees meer over deze belangrijke locatie in dit artikel.

venlo
Office Spotlight
Nederland
WeAreCustomsSupport
Article

Transvenlo klantcase

Jeffrey van der Lee, Business Development Manager bij Transvenlo, vertelt hoe Customs Support als neutrale, digital-first douane-expert essentieel is geweest voor het aanhoudende succes van Transvenlo over de grens tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk (VK) sinds Brexit.

Transvenlo: in logistics, we is key.
Digital
Nederland