UWV en Customs Support helpen 9 werkzoekenden aan mooie baan

Image
Brexit (image: calculator)

Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Customs Support. Bij duurzaam ondernemen denken de meeste mensen meteen aan het milieu, maar duurzaam ondernemen is meer.

Samen met UWV

In samenwerking met UWV hebben wij het voor een groep werkzoekenden mogelijk gemaakt zich om te scholen tot declarant. Negen Mensen hebben een opleidingstraject van 12 weken gevolgd via Customs Support Training. Ze hebben daarbij stage gelopen bij 5 verschillende entiteiten binnen Customs Support. De kandidaten hadden allemaal ervaring in of affiniteit met de logistiek en internationale handel, of in de financiële dienstverlening.

Door de speciale samenwerking met het UWV konden de werkzoekenden deze opleiding volgen met behoud van uitkering en een vrijstelling van de sollicitatieplicht. Zo konden zij zich volledig richten op de studie.

En dat deden ze! Met veel enthousiasme behaalden alle declaranten-in-opleiding met goed gevolg de eindstreep. Niet alleen haalden ze hiermee een diploma, maar ze kunnen alle negen direct aan de slag als declarant voor Customs Support. Ze zullen de teams die zich bezighouden met de Brexit versterken.

Wij feliciteren hen met het behaalde diploma en wensen hen veel succes met hun nieuwe carrière. Welkom bij Customs Support!


Zie ook de tweet van UWV op Twitter.

Ook werken in een uitdagende internationale omgeving?

Wij zijn dé neutrale en dynamische douane partner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Wij zijn dagelijks bezig met het organiseren alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en onze klanten. We zijn een snelgroeiend en IT gedreven bedrijf. Er is veel ontwikkeling gaande binnen het bedrijf en de afdeling waarin jij actief kan meedenken en kan vormgeven. Een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Customs Support groeit hard en is altijd op zoek naar goede mensen. Meer informatie over werken bij Customs Support vind je hier en de vacatures vind je hier. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen aan onze recruiter Jaylene Matser.

Gerelateerde Artikelen