Wij zijn Customs Support - de neutrale en digitale B2B Douane Partner

Image

Onze naam is Customs Support Group. Die naam hebben we gekozen omdat hij perfect beschrijft wat we doen. Ondersteunen bij het importeren en exporteren van je goederen. Wij ondersteunen bedrijven bij hun douane gerelateerde processen en problemen.

Wat we niet zijn

Voor alle duidelijkheid: wij zijn niet de klantenservice van je lokale douane. Hoe graag we je ook zouden willen helpen met het importeren van persoonlijke artikelen, we kunnen je geen ondersteuning bieden. Daarvoor moet je je wenden tot de plaatselijke douane. We kunnen begrijpen dat onze naam dat voor sommige mensen doet vermoeden. Voor wie vragen heeft aan de douane, hebben we op de contactpagina een lijst toegevoegd met links naar veel van de douaneautoriteiten in Europa.

Wie we zijn en wat we doen

Customs Support Group is een neutrale douane-agent. Neutraal zijn is belangrijk in de omgang met overheidsinstanties. Wij zijn ook een Authorized Economic Operator (AEO gecertificeerd), wat betekent dat onze processen zijn gecontroleerd en goedgekeurd door de douaneautoriteiten. Dit biedt je de mogelijkheid om je zendingen sneller en efficiënter te verwerken, met minder controles en minder vertragingen.

Onze mensen zijn doorgewinterde douanespecialisten en hebben uitgebreide kennis en ervaring. In die zin zou je ons toch een douaneautoriteit kunnen noemen. Maar dat is een ander soort.

We hebben gespecialiseerde teams voor sectoren als gezondheidszorg, technologie, industrie, auto-industrie en lucht- en ruimtevaart, om er maar een paar te noemen. Zij blijven op de hoogte van de voortdurend veranderende internationale regels en voorschriften met betrekking tot de import en export van je producten.

Wat wij doen

Wij bieden een breed scala aan diensten, bijvoorbeeld

Wij beschikken ook over een team van consultants die complexe problemen kunnen oplossen of oplossingen op langere termijn kunnen bieden. Zij kunnen ook tijdelijk je eigen douanespecialisten vervangen of bijstaan

Hoe kun je ons bereiken

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over wat wij voor je kunnen doen, of als je douane-gerelateerde vragen heeft over uw import en export. Een van onze specialisten zal graag naar je luisteren en je de antwoorden en hulp geven die jij nodig hebt.