Wereldhandel

Article

Handelsverdragen - Editie Augustus 2023

Trade Deals Around The World is onze maandelijkse update die je een snel en gemakkelijk overzicht geeft van wat er is gebeurd in de vele onderhandelingen over handelsverdragen wereldwijd. We richten ons op de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en kijken naar China en de Verenigde Staten. In deze update blikken we terug op de gebeurtenissen in juli.

World Trade News (Image: teal world viewed from space with connection lines spreading across the image)
Wereldhandel
Article

United Across Borders: de Customs Support Group

Wij leveren douanediensten in heel Europa en zijn de enige douanepartner die je nodig hebt in de EU en het VK. Ontdek in dit artikel hoe de Customs Support Group jouw Europese activiteiten ondersteunt.

customs support group
Europese Unie
WeAreCustomsSupport
Wereldhandel
Article

Trade Deals Around the World: Editie Juli

​​​​​​​Trade Deals Around the World is onze periodieke update die je een snel en gemakkelijk overzicht geeft van wat er is gebeurd in de vele onderhandelingen over handelsovereenkomsten wereldwijd. We richten ons op de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en kijken naar China en de Verenigde Staten. In deze update blikken we terug op de gebeurtenissen in juni.

World Trade News (Image: teal world viewed from space with connection lines spreading across the image)
Europese Unie
Wereldhandel
Article

Handelsnieuws van over de hele wereld: editie juni 2023

Hier is onze maandelijkse update waarmee we je een snel en gemakkelijk overzicht geven van wat er is gebeurd in de vele onderhandelingen over handelsovereenkomsten over de hele wereldwijd.

We richten ons op de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en kijken naar China en de Verenigde Staten. In deze update blikken we terug op mei en richten we ons alleen op handelsovereenkomsten.

trade deals around the world june 23
Wereldhandel
Article

Trade Deals Around the World: editie mei 2023

Trade Deals Around the World is onze vaste update die je een snel en gemakkelijk overzicht geeft van wat er is gebeurd in de vele onderhandelingen over handelsovereenkomsten wereldwijd.

We richten ons op de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en kijken naar China en de Verenigde Staten. We kijken terug naar april en richten ons in deze update alleen op handelsovereenkomsten.

Trade Deals
Wereldhandel
Article

Trade Deals Around the World: Editie Maart 2023

Trade Deals Around the World is onze vaste update, die je een snel en gemakkelijk overzicht geeft van wat er is gebeurd in de vele onderhandelingen over handelsovereenkomsten wereldwijd.

We richten ons op de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en kijken naar China en de Verenigde Staten. We kijken terug naar februari en richten ons in deze update alleen op handelsovereenkomsten.

Veel leesplezier!

World Trade Deals March 2023
Brexit
Wereldhandel
Article

Handelsovereenkomsten over de hele wereld: Februari Editie 2023

Trade Deals Around the World is onze periodieke update, die je een snel en gemakkelijk overzicht geeft van wat er gebeurt in de vele onderhandelingen over handelsovereenkomsten wereldwijd.

World Trade News (Image: teal world within a manufacturing environment)
Wereldhandel
Article

Speciale editie wereld handelsnieuws: Digitale partnerschappen van 2022

​​​​​​​Trade Deals Around the World is onze periodieke update waarmee we je een beknopte update geven over de wereldwijde handelsovereenkomsten. In de editie van deze maand geven we je een overzicht van de digitale handelsovereenkomsten van 2022 en wat er mogelijk komt in 2023.

Technology and our world - special edition world trade news
Digital
Wereldhandel
Article

De gecombineerde nomenclatuur (GN)

De gecombineerde nomenclatuur (GN) is een systeem van codes dat wordt gebruikt om goederen te classificeren voor douane- en handelsdoeleinden in de Europese Unie (EU). De GN is gebaseerd op de HS Codes en volgt daarmee de richtlijnen van de World Customs Organisation (WCO). De GN is bedoeld om een eenduidige en uniforme aanduiding te hebben voor goederen die worden geëxporteerd of geïmporteerd.

De gecombineerde nomenclatuur (GN) - two buildings united as one
Europese Unie
Wereldhandel
Article

Handelsovereenkomsten over de hele wereld: Oktober Editie

Trade Deals Around the World is onze periodieke update, die je een makkelijk te behappen overzicht geeft van wat er gebeurd is qua nieuwe handelsovereenkomsten wereldwijd. We richten ons op de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en kijken naar China en de Verenigde Staten. We kijken terug naar september en richten ons in deze update alleen op handelsdeals. Veel leesplezier!

October Edition World Trade News 2022
Wereldhandel